Hiszünk a természet hatékonyságában

geza

Kovács Géza
ügyvezető

Gyógyszergyártó multicégtől a természetes étrend-kiegészítőkig​

Első diplomamunkámat gyógyszeripari témában írtam (Neomicin fermentálása), illetve karrierem elején több gyógyszergyárban is megfordultam. Amikor az édesanyám a 90-es évek közepén rákos lett, az orvosok, csak néhány hónapot jósoltak neki. Ekkor fordultam a fitoterápia felé. A gyógynövény kivonatok készítésének különböző módjait még az egyetemen megtanultam, ezért a gyógynövények szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásait tanulmányoztam, ami az évek folyamán fokozatosan a szenvedélyemmé vált. Minden tudásomat és kapcsolatomat latba vetve igyekeztem beszerezni olyan természetes anyagokat, amelyekkel javíthatok az édesanyám állapotán.

Tizenöt évig sikerült még életben tartanunk… Mégpedig úgy, hogy az egy élhető életminőség volt.

Ez alatt az időszak alatt olyan tudást és tapasztalat szereztem, amelyet a mai napig hasznosítok. Sőt, szerettem volna másokkal is megosztani. Ezért vágtam bele, a saját, kizárólag természetes étrend-kiegészítőink fejlesztésébe.

Elképesztő dolgokat tapasztaltunk...

Öt lány édesapja vagyok. Közülük a 4., Mirella, már több mint tíz éve tartósan beteg. Mivel az akadémikus orvoslás nem tudott segíteni rajta, kénytelenek voltunk további lehetőséget keresni. Általa nemcsak a természetes módszerek hatását tapasztaltam meg, hanem azt is, hogy a bélflóránk milyen elképesztő hatással van ránk és az életünkre. Nemcsak az emésztésünkre, és a fizikai állapotunkra, hanem a hangulatunkra és a mentális állapotunkra is.

Miközben a legtöbb ember ezekről szinte semmit sem tud.

Őszintén hiszem, hogy olyan információkat és termékeket osztunk meg, amelyek sok-sok embernek életbevágóan fontosak lehetnek.

Kepernyokep-2022-01-20-072040

Pinezits Csaba
marketing és hálózati igazgató

octoshop-logo